Hillerød Ju-jutsu

Om os

Klubbens motto er "Mesterskab i kamp og venskab". Vi er en fighterklub og har stort fokus på at deltage i turneringer og skabe resultater. Lige så vigtigt for os er fællesskabet og selve træningen.

Ju-jutsu

Det er den ideelle løsning både til at lære selvforsvar og dyrke en alsidig kampsport. Ju-jutsu er en japansk betegnelse for en kampteknik, der kan oversættes med den milde kunst.

Ju-Jutsu har ca. 1.000 udøvere i Danmark, hvis man tæller alle varianterne med er der omkring 5-6.000 aktive udøvere.

Hillerød Ju-Jutsu er medlem af DJU. Som er medlem af Danmarks Idræts Forbund og Team Danmark samt Nordiske, Europæiske og Internationale forbund

Hvordan kommer jeg igang

Nye medlemmer kan blot møde op til træningen, kom i tøj uden lynlås og knapper hvis du ikke har en Gi, og prøv om det er noget for dig. Hvis du ikke har været medlem før, går du gratis den første måned, så du kan se om det er noget for dig.

Se hold

Efter prøveperioden koster det 1250 kr. om året for voksne og 1000 kr. om året for børn. Priserne er inklusiv licens, hvis man får brug for den. Du kan melde dig ind i klubben her.

Hillerød ju-jutsu har lokaler på 1. sal i FrederiksborgCentret på Milsnersvej 39, 3400 Hillerød.

Når du kommer ind i centret skal du gå op ad trappen, forsætte ligeud til du kommer til væggen, hvorfra du går in i gangen til højre. Herfra fortsætter du ligeud til du når trappen opad på højre hånd. Herfra går du ind i lokalet for enden af trappen og forsætter til døren i den modsatte ende af lokalet. Bag denne dør findes vores klublokaler.